Scroll om in en uit te zoomen
Home / Garanties

Onze 3 garanties

Rijplezier

Meters maken; Gewoon ongedwongen op dat ding stappen en gaan. Lucht in de banden, benzine in de tank en de olie op peil. Of het nu woon- werk verkeer is, een rondje om de kerk, wekelijks een toerritje met vrienden, de Stelvio of Eiffel. Heerlijk rijden en je hoofd leegmaken. Hier doen we ‘t voor: Rijplezier

Ons streven is om het grootste deel van onze voorraad vallend onder deze categorie aan te kunnen bieden jonger dan 10 jaar, met aantoonbaar een lage km stand tegen een eerlijke prijs. Door actief en kritisch in te kopen houden we continu onze voorraad op peil met het juiste kwaliteitsniveau. We merken steeds meer dat klanten ons daarom weten te vinden en te waarderen.

Omdat we (graag!) inruilen komen er soms ook motoren binnen die wat ouder zijn en wat meer kilometers hebben gelopen. hiervoor zoeken wij ook weer nieuwe eigenaren. Afhankelijk van de leeftijd, gelopen kilometers, prijs en (onderhouds) historie kunnen wij bepaalde aanvullende garanties aanbieden.

Sleutelplezier

Voldoening; Dat is wat je krijgt als je met je motor die je zelf hebt opgeknapt, verbouwd of nagekeken de eerste meters maakt. Het begint met de aanschaf van een motor en de ideeën die daarbij ontstaan. Opknappen, verbouwen tot een caferacer of gewoon alles nalopen en in orde maken? We hebben talloze motoren verkocht aan liefhebbers met 2 rechter handen en fantastische resultaten tot stand zien komen.

Sleutelaars in hart en nieren die een motor tot in detail nakijken, klaarmaken voor letterlijk een tweede ronde op de weg en het resultaat met trots komen demonstreren. Niet kunnen wachten om kilometers te genieten van een tot in ere herstelde tweewieler om het straatbeeld mee te verfraaien.

Creatievelingen die nog net geen zaag op zak hebben om hun nieuwste aanwinst ter plekke al vorm willen geven maar tot thuis zullen moeten wachten met het starten van hun project. Van caferacers, racereplica’s, verbouwde naked bikes tot bobbers, de resultaten die wij hebben gezien van motoren die wij verkocht hebben geven voldoening voor de koper en uit eigen ervaring kunnen we zeggen, ook de verkoper.

Hoe dan ook: we ruilen wel eens een motor in met hoge km stand of die lang heeft stilgestaan die te mooi is om te slopen, te duur voor export of gewoon een tweede ronde verdiend. Omdat wij geen glazen bol bezitten (wie weet waar deze te koop is mag zich melden) waarin we kunnen zien hoe goed (en voor hoelang) de motor nog is kunnen en willen wij geen garantie geven op deze categorie motoren en bieden wij deze aan onder de noemer ‘sleutelplezier’.

Verzamelen / bezitten

Voor de heb; Om naar te kijken, om over te praten, voor de entourage, voor in ‘t ‘rijtje’. Motorfietsen, brommers en scooters hebben een verhaal: Over een bepaalde tijd, een imago, vrijheid, techniek maar vooral plezier. De afgelopen jaren hebben we veel motoren , brommers en scooters verkocht ‘voor de heb’. Er wordt niet (of nauwelijks) meer mee gereden maar gebruikt als entourage in een (kleding) etalage, in de huiskamer gezet als verfraaiing of in het rijtje van een verzameling geplaatst alsof het een trofee is.

Leuk om herinneringen op te halen, (sterke!) verhalen te vertellen, een spijkerbroek er beter uit te laten zien of om ‘de serie’ compleet te maken.

We komen vaak op hele mooie plekken bij bijzondere mensen met fantastische spullen. Soms kunnen (mogen) we wat kopen en dan hebben we iets fraais om aan te bieden. Of iemand ruilt iets in waarvan aan alle kanten duidelijk is dat het thuis hoort in deze categorie. Kom gerust eens bij ons aan de zaak en kom kijken wat er staat, maar let op: niet alles is te koop…

Zoek jouw model via de zoekbalk

Vul een willekeurige zoekterm in en de zoekbalk toont direct resultaat. Wordt er niks getoond? Bekijk dan ons volledige assortiment!
Ons aanbod

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 16:00 uur
Zondag Gesloten

Contact:

© 2023 Leerkes Motofun - Rijksstraatweg 97 - Twello
Prijzen op de site kunnen afwijken, vraag ons voor de actuele prijs