Scroll om in en uit te zoomen
Home / Over Ons

Over ons:

Motofun houdt zich bezig met de handel in alles wat zich in de wereld van snelheid, voertuigen en de daarbij behorende recreatie begeeft. Motofun houdt zich voornamelijk bezig met de handel in motorfietsen en is gespecialiseerd in onderdelen voor Italiaanse bromfietsen, scooters en motoren. Hiervoor hebben we een speciale website: www.motosparepartner.com

Ons aanbod

Een greep van ons aanbod vind u op de website; mocht er niet bij staan wat u zoekt, stuur dan een e-mail met de gegevens van hetgeen u zoekt. Wij hebben constant nieuwe aanvoer en wie weet kunnen wij u helpen bij uw zoektocht.

Wij kunnen u uiteraard ook helpen bij het onderhoud van uw tweewieler en bijna voor elk merk onderdelen leveren. Wij hebben een grote voorraad van Italiaanse onderdelen en gangbare onderdelen van alle merken, fastmovers (dwz: banden, remblokken, olien, slijtdelen). Al het andere kunnen wij op korte termijn bestellen en leveren.

Specialisaties

In de loop der tijd zijn er verschillende specialisaties geweest. Na te zijn begonnen met Zundapp’s en Honda mt5 is voor de cross en later (onderdeel) handel kwam al gauw het merk Aprilia om de hoek kijken. Schakelbrommers van Aprilia wekte destijds de interesse door de exclusiviteit en betere kwaliteit. Omdat onderdelen altijd schaars leverbaar zijn geweest was de link naar Italie gauw gelegd en is er een handel/hobby ontstaan van import van Aprilia’s en onderdelen uit Italie.

Robbie Leerkes

Motofun is een initiatief van Robbie Leerkes: al van jongs af aan liefhebber van alles wat wielen of een motor heeft. In de loop der jaren is een letterlijk uit de hand gelopen hobby van auto’s, tractoren maar vooral brommers uitgegroeid naar een klein bedrijfje in motoren, bromfietsen en scooters. Al tijdens de HTS-autotechniek opleiding werd er meer tijd doorgebracht tussen de benzine en olie (vaak in Italie) dan in de boeken. Zelfs enkele examens zijn gemist maar na een herkansing toch gehaald omdat handel in Italie de voorkeur had. (leuke anekdote: Tijdens een examen ging de mobiel; ‘Leerkes, waar zit je? we missen je, je hebt examen’ antwoord: ‘In de Italiaanse zon op zoek naar handel, ik mis jullie niet maar ga voor het herexamen, veel succes en de groeten’). Na het afronden van de opleiding en het afstuderen in Italie (Firenze) was de keus dan ook niet moeilijk.

Momenteel is de Aprilia onderdeel handel een van de fundamentele activiteiten van Motofun. Daarnaast wordt er in alle types en merken motoren van bijna alle jonge (vaak Italiaanse) merken gehandeld.

Zoek jouw model via de zoekbalk

Vul een willekeurige zoekterm in en de zoekbalk toont direct resultaat. Wordt er niks getoond? Bekijk dan ons volledige assortiment!
Ons aanbod

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 13:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
Zondag Gesloten
Huishoudelijke mededeling:
Omdat ik een herseninfarct heb gehad en daarvan herstellende ben en ivm uitval van personeel zijn voorlopig onze openingstijden: dagelijks van 10:00 uur tot 13:00 uur. Daarbuiten is het mogelijk op afspraak een bezoek in te plannen voor verkoop. De werkplaats capaciteit is vrijwel gedecimeerd.

Bedankt voor jullie begrip.

Contact:

© 2023 Leerkes Motofun - Rijksstraatweg 97 - Twello
Prijzen op de site kunnen afwijken, vraag ons voor de actuele prijs