fbpx
  • Ma. - Vr. 09:00 - 17:00 - Za. 09:00 - 16:00
  • Rijksstraatweg 97 - Twello
  • 0571-298443

Werkplaats

Wat we doen aan onderhoud

Onze werkplaats

In onze werkplaats worden onderstaande activiteiten uitgevoerd:

Verkoop klaarmaken van motoren
Afleverklaar maken van verkochte motoren
Klantreparaties & onderhoud
Kwaliteitscontroles op testbank

Verkoop klaarmaken van motoren

De motoren die bij ons in de showroom terecht komen worden aan de hand van een checklist klaargemaakt. In principe staan de motoren klaar voor een eventuele proefrit, alleen dient bij sommige motoren de accu geplaatst te worden, benzine aangevuld en / of de banden op spanning gebracht. Daarom worden wij graag gebeld van tevoren mocht u een motor willen bezichtigen, dan kunnen wij deze klaar zetten op het moment dat daar tijd voor is, zodat u tijdens een bezoek niet onnodig hoeft te wachten.

Afleverklaar maken van verkochte motoren

Zoals hierboven beschreven staan in principe alle motoren klaar voor gebruik in de showroom. Afhankelijk van de klantwens krijgen sommige motoren nog een (grote) beurt, nieuwe banden en / of worden er nog accessoires gemonteerd. Een motor die wordt afgeleverd voor verkoop krijgt van ons altijd nog een kwaliteitscheck en een proefrit door een van onze monteurs.

Klantreparaties & onderhoud

We verzorgen de onderstaande diensten voor onze klanten:

Reparaties en onderhoud aan motoren die door ons zijn verkocht aan de huidige eigenaar met garantie:
Wij staan volledig achter de motoren die wij verkopen en waarop wij garantie geven. Hiermee kunnen klanten altijd bij ons terecht voor de volledige onderhouds behoefte van hun motor.
Onderhoud aan motoren van gerenommeerde Europese en Japanse makelij die niet bij ons zijn gekocht:
Voor het vervangen van slijtagedelen en klein onderhoud kan u bij ons terecht met uw motor. Onder klein onderhoud verstaan wij:
banden vervangen
ketting en tandwielsets vervangen
olie en filter (lucht olie en benzine) vervangen
remblokken en remolie vervangen
Voor storingzoeken en of groot onderhoud zullen we per geval (afhankelijk van merk en type motor) moeten kijken of er tijd en of capaciteit is in de werkplaats. Over het algemeen proberen we voorrang te geven aan motoren die bij ons zijn gekocht en verzoeken we klanten hun onderhoud reparaties in de herfst en winterperiode uit te laten voeren. Ons werkplaats tarief is 65 euro incl btw.

Kwaliteitscontroles op testbank

Voor storingzoeken en afstellen hebben wij een testbank in een speciaal ruimte ingericht. Hiermee kunnen we de onder meer:
35 kw uitdraaien maken
eenvoudiger en veiliger storingzoeken
tijdens het rijden op de openbare weg is het vaak onveilig meer aandacht voor de motor te hebben dan het verkeer.
brandstofdruk en -toevoer, uitlaattemperatuur of het controleren van ontstekingsfunctioneren zijn perfect te doen op onze testbank.
uitlaatgas analyses
vermogens afgifte meting
geluidanalyses

Mede door onze testbank kunnen we het kwaliteitsniveau van de door ons afgeleverde motoren garanderen en meer bieden dan de doorsnee motorzaak of schuurhobbyist. Mocht u dit lezen en zelf in de motorwereld actief zijn en gebruik willen maken van onze testfaciliteiten neem dan contact met ons op.

Tuning

Tuning werkzaamheden verzorgen wij zelf niet, maar we staan open voor mensen die zelf aan motorsport doen, verstand van zaken hebben en periodiek zelf gebruik zouden willen maken van onze testfaciliteiten.