Scroll om in en uit te zoomen
Home / Wie Zijn Wij

Wie zijn wij?

Maak kennis met het MotoFun team!


Bas Berends

Bas regelt de verkoop. Hij plaatst alle advertenties, beantwoordt de email en regelt de aflevering. Bas werkt al jaren bij Motofun. Bas is begonnen als zaterdag hulp en vakantiewerker. Na zijn afgeronde studie automotive (after)sales is Bas fulltime aan de slag gegaan in de motoren bij Motofun. Bas houd van reizen, een biertje en hij voetbalt ook nog. Prive rijdt bas een BMW F800GS als opvolger van zijn eerste motor Kawasaki ER-6n. Voor woon werk verkeer pakte hij af en toe zijn Aprilia Leonardo motorscooter, echter heeft deze plaats moeten maken voor een Honda PCX150. Daarnaast heeft hij nog een Moto Guzzi V7 voor de hobby.


Donny Groothedde

Donny is ook al een loyale veteraan bij Motofun / Motosparepartner / Partsrepublik. Hij regelt alle onderdeel orders en zorgt dat ze goed worden afgehandeld en verstuurd. Donny is zeer punctueel en probeert uw bestelling zo goed en snel mogelijk naar alle tevredenheid te verwerken. Donny is helemaal gek van motorrijden. Zijn eerste motor was een Yamaha FZR 600, waarmee Donny ook dagelijks naar het werk kwam. Nu rijdt hij - naast eventjes op een Aprilia Pegaso 660 en een Kawasaki Z800 te hebben gereden voor woon- werk verkeer – op een Kawasaki ZX6-r. Donny volgt alles van straatraces zoals Isle of man en de North west 200. Stiekem wil hij nog een keer meedoen…


Vitaly Karvink

Vitaly is onze allround kracht in het magazijn. Hij neemt de taken van Donny waar als deze er een keer niet is en is op elk vlak inzetbaar. Vitaly controleert alle inkomende pakketten / onderdelen afkomstig van leverancier en vult de product informatie aan, desnoods met foto. Daarnaast is Vitaly begonnen met demonteren van donormotoren en leert zo steeds meer van motorfietstechniek naast zijn opleiding motorfietstechnicus. In zijn vrije tijd sleutelt Vitaly het liefst aan zijn Derbi Senda of een scooter van vrienden.


Sidney Vermeulen

Sidney werkt alweer bijna 2 jaar bij Motofun. Hij maakt motoren verkoop klaar en doet af en toe een klantreparatie. In deeltijd volgt Sidney de opleiding motorfietstechnicus bij het deltion in Zwolle. Sidney heeft met zijn opgevoerde Derbi brommer meer geld in de staatskas gebracht dan de gasopbrengst in Groningen. Sinds kort komt hij dan ook met de auto naar het werk. Tot voor kort kwam Sidney met zijn Vivacity naar het werk. Het profiel van de voorband is nog als nieuw: Sidney kan namelijk onbeperkt lang wheelies maken. Artikel 5 van het wetboek kent hij dan ook uit zijn hoofd…


Orlando Vermeulen

Orlando maakt motoren verkoop klaar voordat ze de showroom ingaan of worden ingebracht bij veilingen. Ook Orlando volgt de opleiding tot motorfietstechnicus bij het Deltion in Zwolle. Wist je dat we intern een opleidingstraject hebben om op een gedegen wijze het motorvak in te stromen?


Chiel Paalman

Chiel is kneiterhandig. Lassen, draaien, frezen, sleutelen, motoren reviseren en afstellen of zelfs elektronica is voor Chiel geen probleem. Hij werkt Part-time bij Motofun naast zijn studie MTS landbouwwerktuigentechniek. Chiel is ook gek van auto’s en een feestje op zijn tijd.


Niek Buiting

Niek is een part-time all-rounder bij Motofun naast zijn studie werktuigbouwkunde. Hij helpt in de werkplaats en springt bij in de verkoop. Beide doet hij vol overgave en overtuiging. Naast zijn studie en bijbaan doet Niek nog aan motorcross of is hij met zijn klassieke Mercedes in de weer als ie geen feestje heeft…

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 13:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
Zondag Gesloten
Huishoudelijke mededeling:
Omdat ik een herseninfarct heb gehad en daarvan herstellende ben en ivm uitval van personeel zijn voorlopig onze openingstijden: dagelijks van 10:00 uur tot 13:00 uur. Daarbuiten is het mogelijk op afspraak een bezoek in te plannen voor verkoop. De werkplaats capaciteit is vrijwel gedecimeerd.

Bedankt voor jullie begrip.

Contact:

© 2023 Leerkes Motofun - Rijksstraatweg 97 - Twello
Prijzen op de site kunnen afwijken, vraag ons voor de actuele prijs